Vragen? Bel of mail gerust:

Veelgestelde vragen

iCanVisit is er voor accommodaties, bedrijven (partners) en gasten. In deze volgorde worden de meestgestelde vragen hieronder beantwoord.

iCanVisit is dé gratis online informatiemap voor accommodaties waarmee snel en eenvoudig (middels link en/of QR-code) relevante informatie met gasten gedeeld wordt. De link en/of QR-code van de informatiemap communiceert men eenvoudig met de boekingsbescheiden naar de gasten en communiceert men in de accommodatie(s).

iCanVisit heeft met haar online informatiemap als doel om gasten van vakantie-accommodaties online, milieu-, en COVID-19 vriendelijk te informeren over de accommodatie en de mogelijkheden in de omgeving.

iCanVisit is gericht op alle toeristische accommodaties en op de bedrijven in de recreatiebranche die iets te bieden hebben aan de gasten van deze accommodaties.

De online informatiemap van iCanVisit is bedoeld om gasten na de boeking en tijdens verblijf te verrassen met specifieke informatie over de mogelijkheden van de accommodatie en de omgeving.

Milieu - iCanVisit zorgt voor een vermindering van papieren flyers en/of folders. Een fysieke informatiemap is niet meer nodig.

Communicatie – Een bedrijf (partner) kan zelf op ieder moment online monitoren dat zijn gegevens correct worden gecommuniceerd aan de recreanten.

Actueel - De informatie is altijd actueel en beschikbaar, omdat deze online, op ieder moment, eenvoudig en snel bijgewerkt kan worden.

Op afstand aanpasbaar - De informatie kan op afstand worden aangepast, als bijvoorbeeld je accommodatie niet bij het woonadres gevestigd is of als je zelf op vakantie bent.

Covid-19 vriendelijk - Voor iedere gast is alle informatie op zijn eigen computer, telefoon of tablet te raadplegen.

Gemak - Online registreer je zelf de informatie over je accommodatie en de omgeving. Daarna kunnen partners eenvoudig worden uitgenodigd om hun informatie zelf te vermelden in de informatiemap van je accommodatie. Alle informatie blijft online beschikbaar en gasten kunnen deze al vooraf, maar ook tijdens verblijf 24/7 op hun eigen telefoon inzien en gebruiken. Er verdwijnt zo geen informatie meer uit de fysieke map en de welbekende ‘ezelsoren’ aan deze map zijn er ook niet meer.

iCanVisit streeft met haar online informatie map ernaar om de fysieke informatiemap en vele papieren folders en brochures, welke veelvuldig worden verstrekt aan accommodaties, te verminderen door deze informatie op digitale wijze beschikbaar te maken voor de accommodatie, haar gasten en de bedrijven in de recreatiebranche.

Jazeker! Na aanmelden registreer je een accommodatie en aansluitend kun je gelijk beginnen om je informatiemap aan te maken.

Je kunt meerdere accommodaties aanmaken als je bijvoorbeeld op meerdere locaties een accommodatie hebt of als je bijvoorbeeld verschillende thema’s binnen één accommodatie hebt en graag voor iedere accommodatie een eigen informatiemap met specifieke informatie per accommodatie wenst te communiceren.

Uiteraard kan dit. Indien je bijvoorbeeld geen budget wenst te spenderen aan het laten bouwen en onderhouden van een website, dan kun je de informatiemap hiervoor gebruiken. Je mag de QR-code en/of link communiceren. Op deze wijze heb je geheel géén kosten aan je website.

 Ook kun je een domein registreren en dit domein rechtstreeks laten doorverwijzen naar je online informatiemap.

Dat kan. Neem hiervoor contact op met iCanVisit via: info@icanvisit.com.

iCanVisit genereert automatisch een unieke link en QR-Code, die gekoppeld is aan de informatiemap. Je kunt de link en/of QR-code van de informatiemap communiceren aan je gasten, bijvoorbeeld per mail bij de boekingsbescheiden of in de accommodatie.

Een QR-code is eenvoudig met een QR-code scanner of GSM camera te scannen, waarna een telefoon of tablet direct de informatiemap opent. Als men achter een PC zit, klikt men eenvoudig op de link om bij de informatiemap uit te komen.

iCanVisit biedt accommodaties een gratis informatiemap aan. Dé online informatiemap voor alle accommodaties gebruik je om informatie over je accommodatie kenbaar te maken. Denk hierbij aan foto’s, specificaties van de accommodatie, wificode en andere informatie welke nu op papier in de accommodatie ter beschikking wordt gesteld.

De informatiemap biedt ook de mogelijkheid om persoonlijke informatie over de omgeving van de accommodatie aan je gasten te communiceren. Zo breng je bijvoorbeeld favoriete wandel- of fietstochten in beeld, tips op cultureel of sportief vlak en aanbevelingen voor bepaalde horecagelegenheden etc. Bovendien is de iCanVisit informatiemap gemakkelijk online en op afstand te beheren.

Daar staat tegenover dat de online informatiemap door de accommodatie actief gepromoot wordt aan haar gasten. Naast de informatie over de accommodatie wordt er ook informatie getoond van partners, welke graag hun producten en/of diensten onder de aandacht willen brengen bij de gasten. Deze partners betalen een geringe vergoeding voor vermelding in de online informatiemap.

Andere samenwerkingsmogelijkheden zijn bespreekbaar, neem daarvoor contact met ons op via: info@icanvisit.com.

Dat mag je zelf bepalen. In de beheeromgeving heb je de mogelijkheid om aan te geven welke partners je wel of niet wenst uit te (laten) nodigen/vermelden.

iCanVisit nodigt partners uit. Ook kun je ervoor kiezen om zelf partners uit te nodigen.

Dat is onder andere afhankelijk van je accommodatie. iCanVisit werkt met adviestarieven. Deze vind je in de informatie als je een account hebt aangemaakt. Als hier nog vragen over zijn, neem dan contact op met iCanVisit via: info@icanvisit.com.

Daar zijn mogelijkheden voor. Neem hiervoor contact op met iCanVisit via: info@icanvisit.com.

Uiteraard kan dat. Neem hiervoor contact met ons op via: info@icanvisit.com.

Jazeker, ook dat kan. Samen kijken we dan naar hoe we dit netjes afronden met de eventueel aangesloten partners.

Contact ons via: info@icanvisit.com.

iCanVisit biedt een online informatiemap aan accommodaties waarmee snel en eenvoudig (middels link en/of QR-code) relevante informatie met gasten gedeeld wordt. De link en/of QR-code van de informatiemap stuurt men bijvoorbeeld met de boekingsbescheiden naar de gasten en communiceert men in de accommodatie(s). Partners kunnen uitgenodigd worden voor een vermelding in de online informatiemap zodat hun gegevens online beschikbaar is voor gasten.).

iCanVisit heeft met haar online informatiemap als doel om gasten van vakantie-accommodaties online, milieu-, en COVID-19 vriendelijk te informeren over de accommodatie en de mogelijkheden in de omgeving.

iCanVisit is gericht op alle toeristische accommodaties en op de bedrijven in de recreatiebranche die iets te bieden hebben aan de gasten van deze accommodaties.

De online informatiemap van iCanVisit is bedoeld om gasten na de boeking en tijdens verblijf te verrassen met specifieke informatie over de mogelijkheden van de accommodatie en de omgeving.

Milieu - iCanVisit zorgt voor een vermindering van papieren flyers en/of folders. Een fysieke informatiemap en het brengen en omruilen van flyers en/of folders bij een accommodatie is niet meer nodig. Na het seizoen of bij wijzigingen is er ook geen materiaal meer dat over is en weggegooid wordt.

Communicatie - Als bedrijf (partner) kun je zelf op ieder moment monitoren dat je gegevens correct worden gecommuniceerd aan de recreanten.

Actueel - De informatie is altijd actueel en beschikbaar, omdat deze online, op ieder moment eenvoudig en snel bijgewerkt kan worden.

Op afstand aanpasbaar - De informatie kan op ieder moment en iedere plaats geactualiseerd worden.

Covid-19 - Voor iedere gast is de informatie op zijn eigen computer, telefoon of tablet te raadplegen.

Gemak - Als partner beheer je zelf je informatie. Alle informatie blijft online beschikbaar en is op ieder moment aanpasbaar. Eenvoudig pas je openingstijden aan of communiceer je bijvoorbeeld een actie.

iCanVisit streeft ernaar om de fysieke informatiemap en de vele papieren folders en brochures, welke veelvuldig worden verstrekt aan accommodaties, te verminderen door deze informatie met haar informatiemap geheel online beschikbaar te maken voor de accommodatie, haar gasten en de bedrijven in de recreatiebranche.

Als je een uitnodiging van een accommodatie hebt ontvangen, dan wil deze accommodatie je bedrijf/producten/diensten graag promoten in haar online informatiemap. De informatie is bestemd voor al de gasten en levert je extra bekendheid en wellicht ook omzet op.

Als partner ontvang je per mail een uitnodiging van een accommodatie. Na accordering maak je eenvoudig een account aan en vul je de gegevens van je bedrijf in. Upload documenten zoals een menukaart, prijslijst, activiteitenoverzicht en dergelijke.

Ook dat is geen probleem. Je kunt al je gegevens eenvoudig uploaden middels PDF of Word documenten. Zelfs een beeld van je bedrijf kunt je uploaden. Op deze manier bent je in beeld bij de gasten van de accommodatie.

Ook dat kan. Indien je geen budget wenst te spenderen aan het laten bouwen en onderhouden van een website, dan kun je de online informatiemap met je informatie als website gebruiken. Je hebt een eigen QR-code en link ontvangen welke je kunt communiceren. Op deze wijze zijn er geheel géén kosten aan een website.

Ook kun je een domein registreren en dit domein rechtstreeks laten doorverwijzen naar deze pagina.

Jazeker! Diverse accommodaties kunnen je uitnodigen. Alleen bij de eerste uitnodiging dien je een account aan te maken. Daarna log je eenvoudig in met je mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Nieuwe uitnodigingen koppel je direct aan de eerder ingevoerde gegevens.

Ook dat is geen enkel probleem. Je gegevens pas je op ieder moment aan. Ook een actie maak je online snel kenbaar.

Uiteraard kan dat. Informeer de accommodatie over de pagina www.icanvisit.com of neem hiervoor contact met ons op via: info@icanvisit.com en wij benaderen de accommodatie(s) voor je.

Dat mag je zelf bepalen. In je beheeromgeving geeft je aan bij welke accommodaties je wel of niet graag bekend wil zijn. 

Dat kan de accommodatie zijn, echter ook iCanVisit kan uit naam van de accommodatie een uitnodiging sturen.

De kosten worden door de accommodatie en/of iCanVisit bepaald en zijn een afgeleide van het aantal volwassen personen dat de accommodatie kan ontvangen. De bijdrage die voor een vermelding wordt gevraagd, kun je zien als kosten voor een gerichte advertentie. Daarbij heb je geen kosten van het laten opmaken, produceren en rondbrengen van een fysieke/papieren folder/flyer en kun je meer informatie delen en deze makkelijker aanpassen.

Het bedrag is bepaald door de accommodatie aan de hand van een adviestabel van iCanVisit. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact op met ons via: info@icanvisit.com..

De minimale periode is 1 jaar. Als je meerdere jaren wenst te adverteren, dan is dat ook mogelijk. Het voordeel is dan dat er geen indexatie van toepassing is. Je kunt maximaal 5 jaar selecteren.

iCanVisit biedt accommodaties een gratis online informatiemap aan. Deze informatiemap wordt gebruikt om informatie over de accommodatie aan gasten kenbaar te maken. Denk hierbij aan foto’s, specificaties van de accommodatie, wificode en andere informatie welke vaak op papier in de accommodatie ter beschikking wordt gesteld.

De online informatiemap biedt ook de mogelijkheid om informatie over de omgeving van de accommodatie aan gasten te communiceren. Bijvoorbeeld favoriete wandel- of fietstochten, tips op cultureel of sportief vlak en aanbevelingen voor bepaalde horecagelegenheden etc. Bovendien is de online informatiemap gemakkelijk online en op afstand te beheren.

Daar staat tegenover dat de online informatiemap door de accommodatie actief gepromoot wordt aan haar gasten. Naast de informatie over de accommodatie wordt er ook informatie getoond van partners, om zo hun producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij de gasten. Partners betalen een geringe vergoeding voor vermelding in de online informatiemap en kunnen daarbij ook gratis gebruik maken van de door hen aangemaakte informatiepagina.

Jazeker, ook dat kan. Neem contact met ons op via: info@icanvisit.com.

Contact ons via: info@icanvisit.com.

iCanVisit biedt een online informatiemap aan accommodaties waarmee snel en eenvoudig (middels link en/of QR-code) relevante informatie met gasten gedeeld kan worden. De link en/of QR-code van de informatiemap communiceert men eenvoudig met de boekingsbescheiden naar de gasten en communiceert men in de accommodatie(s).

De online informatiemap heeft als doel om gasten van vakantie-accommodaties online, milieu-, en COVID-19 vriendelijk te informeren over de accommodatie en de mogelijkheden in de omgeving.

iCanVisit is dé online informatiemap om gasten direct na boeking alsook in de accommodatie te informeren over de accommodatie en de mogelijkheden in de de omgeving. De eigenaar van de accommodatie is immers zelf goed op de hoogte van de mogelijkheden in de omgeving van zijn accommodatie. In de online informatiemap vind je informatie over bijvoorbeeld wandel- of fietstochten, tips op cultureel of sportief vlak en aanbevelingen voor bepaalde horecagelegenheden etc. Zo kun je je optimaal voorbereiden op het verblijf in de vakantie-accommodatie of plannen maken tijdens je verblijf.

Milieu – De online informatiemap zorgt voor een vermindering van papieren flyers en/of folders. Een fysieke informatiemap is niet meer nodig.

Communicatie - De meest relevante informatie van een accommodatie en de omgeving ontvang je als gast direct na boeking en in de accommodatie.

Actueel - De informatie is altijd actueel en 24/7 beschikbaar, omdat deze online, op ieder moment, eenvoudig en snel bijgewerkt wordt.

Covid-19 - Voor iedere gast is de informatie op zijn eigen computer, telefoon of tablet te raadplegen.

Gemak - Als gast kun je de informatie op je device meenemen gedurende een uitstapje en zo bijvoorbeeld aansluitend een gezellig restaurant of een speeltuin vinden..

iCanVisit streeft met haar online informatie map ernaar om de fysieke informatiemap en papieren folders en brochures, welke veelvuldig worden verstrekt aan accommodaties, te verminderen door deze informatie op digitale wijze beschikbaar te maken voor de accommodatie, haar gasten en de bedrijven in de recreatiebranche.

De online informatiemap is voor gasten beschikbaar als link en/of QR-code naar de accommodatie waar je hebt geboekt. In de informatiemap vind je relevante informatie van de accommodatie en informatie over de mogelijke activiteiten in de omgeving van de accommodatie.

Contact ons via: info@icanvisit.com